☰ Menu eFinancialCareers

Prijs van 1000 euros voor de beste videoclip waarin je uitlegt waarom bankieren aantrekkelijk voor je is

Wat doet youw hart sneller kloppen van de bankier's wereld?

Ben je een student die bij een bank wil werken (of misschien bij een hedge fund of in private equity)?

Kun je zeggen waarom – ondanks de financiële crisis, ondanks het feit dat bankiers tegenwoordig nog gehater zijn dan politici, ondanks de moeilijkheden om een Ferrari te kopen met de bonussen van vandaag de dag – je denkt dat deze wereld voor jou bestemd is? En, belangijker, waarom je denkt dat jij de juiste persoon bent voor de financiële sector?

Als dat zo is, dan ben je vast geïnteresseerd in deze prijsvraag.

We zoeken studenten die een videoclip van 30 seconden maken waarin ze uitleggen dat ze graag als bankier willen werken en waarom banken hen zouden moeten aannemen.

We kijken niet per se naar de cinematografische hoogstandjes (een pratende kop, gefilmd met je mobieltje, is goed genoeg). Net zomin kijken we naar iets in de trant van Aleksy
Vayner
, of iets ernstigs als dit.

Nee, waar we naar op zoek zijn, zijn geestige, ware en vermakelijke clips over de aantrekkingskracht van carrières binnen (investment) banking, en de kwaliteiten waarmee jij deze sector kunt verrijken.

Mocht je dat willen, dan kun je zodanig optreden dat de kijkers zien wie je bent. Wanneer je dat prettiger vindt, kun je ook onder vermomming in beeld verschijnen. De keuze is aan jou.

Je kunt de clip downloaden op YouTube en de URL zenden naar Editor@eFinancialCareers.com, gepaard met je naam, universiteit, gebruikersnaam naast de clip en je contactgegevens.

We zullen de beste clips plaatsen op eFinancialCareers Student Centre. Aan het einde van de wedstrijd zullen deskundigen de beste eruit pikken en een cadeaupakket ter waarde van 1000 euros toekennen aan de winnaar.

Wanneer je inspiratie nodig hebt, bekijk dan hier de eerste inzendingen.

Regels

· De wedstrijd begint op maandag 15 maart 2010.

· De sluitingsdatum is 31 Mei 2010.

· De prijs is 1000 Euro.

· De winnaar wordt binnen tien dagen na de sluitingsdatum geïnformeerd.

· De resultaten worden voor eind mei op onze site bekend gemaakt.

· De jury zal naast redacteuren van eFinancialCareers bestaan uit Ray Baptiste, voormalig hoofd recruitment bij Societe Generale, en nu onafhankelijke search consultant.

· Om in aanmerking te komen voor de prijs moet je momenteel studeren aan een universiteit of business school in Europa.

Comments (0)

Comments

The comment is under moderation. It will appear shortly.

React

Screen Name

Email

Consult our community guidelines here