Even voorstellen: onze redactie

Ons redactioneel team geeft u het laatste nieuws en trends in de financiële arbeidsmarkt en biedt u meningen van experts over opvallende gebeurtenissen in de financiële sector.

Daarnaast schrijven zij gespecialiseerde artikelen over solliciteren en CVs, carrière coaching, gesprekken en kwalificaties for professionals werkzaam in de financiële dienstverlening.

Jolie Jacobs is allround journalist op het gebied van nieuws en actualiteiten. Jarenlang werkte ze bij de VPRO voor programma’s als Noorderlicht en De Ochtenden. Bij de NCRV maakte ze  Stand.NL, Lunch!, Stand.Cafe, Casa Luna en ZomerNachten. Jolie heeft een speciale interesse voor ondernemerschap, de auto industrie en Italië. Ze schrijft artikelen voor het autotijdschrift Carros, de website rome-nu.nl en de Nederlandse en de Belgische site van efinancialcareers.

Rebecca Vernhout werkt al 15 jaar als redacteur voor televisie, radio en geschreven media. Werkte 7 jaar voor het NOS-Journaal, waarvan geruime tijd als buitenlandredacteur. Was daarna freelance werkzaam als communicatie-adviseur voor vakbond CNV en kleine middenstanders. Freelancete onder meer voor BNR Nieuwsradio en momenteel werkzaam als redacteur voor diverse Radio 1- en 2 programma’s en een dagelijkse talkshow van Omroep MAX.

Sarah Butcher is redactrice voor eFinancialCareers en schrijft voor de Britse en overige Engelstalige websites in Europa. Voordat zij full time voor eFinancialCareers ging werken, schreef Sarah wekelijkse artikelen over de arbeidsmarkt en beloningen voor Financial News. Zij heeft ook geschreven voor Financial Times, Independent, Telegraph en Sunday Times. Sarah is afgestudeerd in Philosophy, Politics and Economics aan Oxford University