500 banen bij Deloitte

eFC logo

Deloitte België, de Belgische tak van het wereldwijde consultancybedrijf, heeft vertrouwen in de toekomst. De financiële resultaten voor het komende jaar vallen mee en voor 2011 zoekt het bedrijf 500 nieuwe medewerkers.

Bij Deloitte België werken meer dan 2.500 professionals, en het bedrijf is naar eigen zeggen veruit de grootste in de sector. In september en oktober zijn er al 300 begonnen met een nieuwe baan. De 500 extra krachten die nu nog worden aangenomen zullen schoolverlaters zijn én mensen met enkele jaren ervaring.

De 200 ervaren adviseurs worden gezocht voor posities bij de Audit, Tax, Consulting, Accountancy en Financial Advisory-departementen. En om hoeveel ervaring gaat het dan? 'Afhankelijk van profiel, gaande vanaf één jaar ervaring tot meer dan tien jaar,' laat Gaëlle Vilatte van Deloitte weten. De banen concentreren zich rond de hoofdstad, maar niet exclusief. Vilatte: 'Het gaat vooral om banen in Brussel maar ook voor onze regionale kantoren Antwerpen, Gent, Hasselt, Luik, Charleroi, Kortrijk, Roeselare, Brugge en Leuven.'

Later volgend jaar zullen de 300 schoolverlaters volgen. Zij kunnen in de herfst van 2011 aan de slag, met de werving zal uiteraard eerder worden begonnen.

Het afgelopen jaar was geen makkelijk jaar voor Deloitte, de omzet daalde en er werd bijna niet geworven. Maar die trend is nu doorbroken. Rik Vanpeteghem, CEO van Deloitte België verklaart: "We blijven op lange termijn investeren in onze huidige en nieuwe medewerkers, want we zijn ervan overtuigd dat dit de ideale manier is om de economische situatie met succes het hoofd te bieden. De aanwerving van deze nieuwe medewerkers toont ook ons optimisme over de toekomst."

Deloitte heeft wereldwijd de smaak te pakken. Er werken nu 17.000 mensen voor het bedrijf, maar Deloitte laat weten in een persbericht dat ze verwachten tegen 2015 zelfs 225.000 mensen in dienst te hebben. Afgelopen week kondigde de firma bovendien aan dat het wereldwijd het grootste private professionele dienstennetwerk is geworden.

Close